Tisztelt sárosdi Lakosok!

Megkezdődik a Mező, Zrínyi utca és a Kisköz útfelújítása

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, és kiemelve a Zrínyi, Mező utca és a Kisközben élőket, hogy 2021.03.01-én Sárosd Nagyközség Önkormányzata átadta a munkaterületet az útfelújtást végző cégnek.

A kivitelező mai tájékoztatása alapján a tényleges munkavégzés, terület előkészítéssel fog kezdődni 2021.03.04-én első körben a Mező utcában. A következő hetekben a másik két utcában is meg fognak jelenni a munkások.

Az útfelújítások időtartama várhatóan 1 hónap lesz, de függ majd az időjárástól.

A felújítási munkálatok a tavalyi évben elnyert Magyar Falu Programra beadott sikeres pályázatunknak köszönhetően bruttó 18 190 058 Ft hazai forrású támogatásból valósulhat meg.

Kérem az érintett utca lakosait, hogy a munkálatok ideje alatt gépjárműveikkel ne álljanak az útpadkára! Amennyiben tehetik napközben saját udvarukban parkoljanak le!

Köszönjük a támogatást Magyarország Kormányának és külön köszönjük Varga Gábor országgyűlési képviselő úrnak pályázatunk támogatását!

Köszönjük továbbá a Magyar adófizetőknek is, hiszen a Magyar Falu Program 100%-os hazai költségvetésből kerül finanszírozásra!

Sárosd a fejlődé útján!

Sárosd, 2021. 03. 03.

Dunkl Gergely polgármester